fredag 4. september 2009

Ny blogger og studiestart.

Er akkurat ferdig med første studiesamling på NTNU- masterstudie i skoleledelse. Modulen nå handler om IKT i skolen, om utfordringer og muligheter for meg som skoleleder. En av oppgavene er å opprette blogg. Dette er nytt og spennende og faktisk gleder jeg meg litt.

Hildemor

5 kommentarer:

  1. Hei Hilde!
    Da er jeg inne på bloggen din for første gang.Blogging er nytt for meg, så det skal bli spennende å se hva dette har å by på. Jeg gleder meg til fortsettelsen, og håper i første rekke å få kontroll over det tekniske... Lykke til med studiet, Hilde!

    SvarSlett
  2. Takk for godt samarbeid i forrige uke, Hilde!
    Artig at vi er i gang med blogginga, men ennå har jeg utfordringer nok med det tekniske. Utfordringen i dag er å legge meg til som følger på bloggen din. Kanskje lar det seg ordne i løpet av morgendagen...

    SvarSlett
  3. Hei! Godt å se at du er igang. Skal bli spennende å se om vi får dette til framover, menn det tror jeg vi gjør. Lykke til videre!

    SvarSlett
  4. Her sitter jeg og klikker meg fra blogg til blogg og gleder meg over alle denne offensive aktiviteten. Ser fram til å dele - og utvikle - tanker med deg etter hvert. Har du tenkt på hvordan du vil bruke denne bloggen i forbindelse med masterstudiet?

    SvarSlett
  5. Hei Hilde!
    Som Kjellah så gleder også jeg meg over all aktiviteten. Gleder meg til debattene kommer i gang. Funderer litt hver dag på denne bloggen, og på hva jeg skal skrive. Tenker vi kommer finner veien etterhvert. Bloggen bidrar i alle fall til at mitt IKT-fokus er aktivt hver dag. Hils W.

    SvarSlett